CinemaxX - DNK

Kørestolsbrugere


Vi har minimum 2 kørestolspladser i alle vore sale, med normale sæder lige ved siden af, såfremt man skulle ønske dette. Husk at oplyse dette i forbindelse med reservation af kørestolspladserne.

Kørestolsbrugere er meget velkommen til at benytte almindelige sæder i biografen såfremt de på egen hånd kan bevæge sig over i et normalt biografsæde. Vores personale må af sikkerheds og arbejdsmiljømæssige hensyn desværre ikke være behjælpelige med at flytte en person fra en kørestol over i et normalt sæde.

Bemærk venligst, at kørestole af brandsikkerhedsmæssige årsager enten skal placeres ved kørestolspladserne eller alternativt udenfor salen hvor de ikke blokerer nødudgange. Igen er det dog en forudsætning, at man selv er i stand til at bevæge sig fra kørestolen og over til et normalt sæde. Ønsker man hjælp til korrekt placering af kørestolen m.m. kan man altid kontakte vores personale som vil være behjælpelige.

Hvor finder jeg kørestolspladserne?
I IMAX samt sal 5, 6, 7, 8, 9, 10 finder du kørestolspladserne på de bagerste rækker i salen eller på sofarækken.

I sal 2, 3, 4, 12 og 14 er kørestolspladserne placeret omkring de forreste pladser i salen.

I sal 13 er kørestolspladserne placeret midt i salen (ud mod gangarealet i siden).

I sal 11 er pladserne placeret midt i salen. Vi gør venligst opmærksom på, at det kræver brug af lift for at komme op til salen. Liften har en max. vægt på 300 kg.

I sal 6 til 10 + 12 er det muligt for kørestolsbrugeren at komme på plads ved egen hånd.

Når der ønskes adgang til sal 1 til 5, samt 13 og 14 vil personalet sørge for at kørestolsbrugeren bliver vist på plads i den pågældende sal.

Du kan finde saloversigter for København HER

Handicaptoiletter
Handicaptoiletter findes på niveau 0 og niveau 2.    

 

 

SALE OG UDSTYR
© 2024 The Boxoffice Company