CinemaxX - DNK

IMAX

Kun hos CinemaxX


I IMAX NU

The Beekeeper

KØB BILLET

Dune 2

Kommende IMAX-film

DatoFilmFormat
28. februarDune: Del 2IMAX (2D)
27. martsGodzilla x Kong: The New EmpireIMAX (2D)
1. majThe Fall GuyIMAX (2D)
23. majFuriosa: A Mad Max SagaIMAX (2D)
13. juniBad Boys 4IMAX (2D)
27. juniA Quiet Place: Day OneIMAX (2D)
18. juliTwistersIMAX (2D)
24. juliDeadpool 3 IMAX (2D)
29. augustKraven the HunterIMAX (2D)
5. septemberBeetlejuice 2 IMAX (2D)
3. oktoberJoker 2: Folie à DeuxIMAX(2D)
7. novemberVenom 3 IMAX (2D)
21. novemberGladiator 2 IMAX(2D)

EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE
Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø.

Film i IMAX bliver vist med to projektorer, hvilket betyder, at billedet bliver ekstra skarpt, dermed får du som gæst, det mest realistiske billede overhovedet muligt.

IMAX har sit helt eget lydsystem, nemlig IMAX Sound. Kombinationen af IMAX’ integrerede lydsystem og præcise højtaler-orientering sikrer, at du som gæst, ikke kun kan høre en nål falde til jorden; du kan lokalisere præcist, hvor den er landet.

Det er med andre ord ikke kun én ting, der skaber oplevelsen, men en sammensmeltning af alle elementer. EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE! 

I 2003 blev den første spillefilm, 'Apollo 13', tilpasset til IMAX-formatet. 'Skyfall' fra 2012 var den første film, hvor hele filmen var formateret til IMAX med et 26 % større billede. Det betyder rent faktisk, at danske filmfans i virkelighed har gået glip af 26 % af den originale film, hvis de har set det i en dansk biograf.

 

26 % MERE BILLEDFORMAT – KUN I IMAX
Siden åbningen af IMAX i København er der kommet flere IMAX-film, der enten er optaget med IMAX-kamera eller specially formatted for IMAX deriblandt filmene 'Captain America: Civil War', 'Sully', 'Doctor Strange', og 'Star Wars – The Force Awakens'. I 2024 kommer der endnu flere film til CinemaxX, som enten er optaget med IMAX-kamera eller som er specielt designet til IMAX:

Film optaget med IMAX-kamera:

  • Oppenheimer

 

Filmed for IMAX:

  • Aquaman and the Lost Kingdom (scener i filmen har 26 % mere billede)

  • Dune: Part Two (scener i filmen har 26 % mere billede)

 

SÆRLIGE BRILLER
Hvis du ser en IMAX 3D film, skal du bruge særlige IMAX 3D briller, som du får udleveret ved indgangen til salen.

Du får altid et par helt nye IMAX 3D briller, og når du smider dine brugte briller i vores specielle brille-containere, der står på vej ud af biografen, sørger vi for at sende dem til genbrug.

IMAX 3D brillerne findes i to størrelser, så hvis du synes, brillen ikke passer, må du endelig kontakte personalet og få en mindre type.

 

OM IMAX
IMAX er den førende leverandør af filmoplevelser på verdensplan og er en virksomhed i rivende udvikling. I slutningen af 2018 var der 1500 IMAX-biografer fordelt på 70 lande.

Vores IMAX auditorium i København har 550 luksussæder og et lærred på over 250m2. Salen i København er den første IMAX biograf i Norden – og præsenterer stolt Danmarks største lærred.

Befinder du dig i Jylland, kan du opleve vores fantastiske IMAX auditorium i Aarhus, som har 418 luksussæder og et lærred på over 200m2. Kom og oplev Jyllands største lærred!


SALE OG UDSTYR
© 2024 The Boxoffice Company