CinemaxX - DNK

IMAX

Kun hos CinemaxX


I IMAX NU

KØB BILLET

napoleon

FORSALGET ER I GANG

Wonka IMAX poster

IMAX-PROGRAM

KØB DIN BILLET TIL ALLE VORES IMAX-VISNINGER HER

Spiller nu
I:
Vælg en biograf

Kommende IMAX-film

DatoFilmFormat
23. novemberNapoleon (2D) IMAX
14. decemberWonka(2D) IMAX
25. decemberAquaman and the Lost Kingdom(2D) IMAX
14. martsDune: Del 2(2D) IMAX

EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE
Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø. Det er med andre ord ikke kun én ting, der skaber oplevelsen, men en sammensmeltning af alle elementer. EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE! 

I 2003 blev den første spillefilm, 'Apollo 13', tilpasset til IMAX-formatet. 'Skyfall' fra 2012 var den første film, hvor hele filmen var formateret til IMAX med et 26 % større billede. Det betyder rent faktisk, at danske filmfans i virkelighed har gået glip af 26 % af den originale film, hvis de har set det i en dansk biograf.

26 % MERE BILLEDFORMAT – KUN I IMAX
Siden åbningen af IMAX i København er der kommet flere IMAX-film, der enten er optaget med IMAX-kamera eller specially formatted for IMAX deriblandt filmene 'Captain America: Civil War', 'Sully', 'Doctor Strange', og 'Star Wars – The Force Awakens'. I 2023 kommer der endnu flere film til CinemaxX, som enten er optaget med IMAX-kamera eller som er specielt designet til IMAX:

Film optaget med IMAX-kamera:

Oppenheimer

Filmed for IMAX:

Aquaman and the Lost Kingdom (scener i filmen har 26 % mere billede)
Dune: Part Two (scener i filmen har 26 % mere billede)

SÆRLIGE BRILLER
Hvis du ser en IMAX 3D film, skal du bruge særlige IMAX 3D briller, som du får udleveret ved indgangen til salen.

Du får altid et par helt nye IMAX 3D briller, og når du smider dine brugte briller i vore specielle brille-containere, der står på vej ud af biografen, sørger vi for at sende dem til genbrug.

IMAX 3D brillerne findes i to størrelser, så hvis du synes, brillen ikke passer, må du endelig kontakte personalet og få en mindre type.

OM IMAX
IMAX er den førende leverandør af filmoplevelser på verdensplan og er en virksomhed i rivende udvikling. I slutningen af 2018 var der 1500 IMAX-biografer fordelt på 70 lande. Vores IMAX auditorium i København har 550 luksussæder og et lærred på over 250m2 og erstatter den tidligere Sal 1 i CinemaxX København der havde 750 pladser. Salen er den første IMAX biograf i Norden – og præsenterer stolt Danmarks største lærred.


SALE OG UDSTYR
© 2023 The Boxoffice Company