CinemaxX - DNK

Kørestolsbrugere


Vi har minimum 2 kørestolspladser i alle vore sale, med normale sæder lige ved siden af, såfremt man skulle ønske dette. Husk at oplyse dette i forbindelse med reservation af kørestolspladserne.

Kørestolsbrugere er meget velkommen til at benytte almindelige sæder i biografen såfremt de på egen hånd kan bevæge sig over i et normalt biografsæde. Vores personale må af sikkerheds og arbejdsmiljømæssige hensyn desværre ikke være behjælpelige med at flytte en person fra en kørestol over i et normalt sæde.

Bemærk venligst, at kørestole af brandsikkerhedsmæssige årsager, enten skal placeres ved kørestolspladserne, eller alternativt udenfor salen hvor de ikke blokerer nødudgange. Igen er det dog en forudsætning, at man selv er i stand til at bevæge sig fra kørestolen og over til et normalt sæde. Ønsker man hjælp til korrekt placering af kørestolen m.m. kan man altid kontakte vores personale, som vil være behjælpelige med dette.

Hvor finder jeg kørestolspladserne?

I IMAX samt sal 2,5,6,7 og 10 finder du kørestolspladserne på de forreste rækker i salen. 

I sal 9,10 og 11 er kørestolspladerne placeret i midten af salen, det kræver brug af lift for at komme op til salene. Liften har en max. vægt på 300 kg.

I sal 3 og 4 er kørestolspladserne placeret på de bagerste pladser i salen. 

Vi gør venligst opmærksom på at man som kørestolsbruger i CinemaxX Aarhus, altid skal henvende sig til personalet ved ankomst, for at blive vist hen til sin plads.

Du kan finde saloversigter for Aarhus HER

Handicaptoiletter
Handicaptoiletter findes på niveau 6 og niveau 8.    

 

SALE OG UDSTYR
© 2024 The Boxoffice Company